"EĞİTİMDE TEK YÜREK" KARDEŞ OKULLARIMIZ

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olmak üzere meydana gelen depremlerde Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Elazığ ve Şanlıurfa illerimizde birinci derecede tahribatlar olmuş, bölgede büyük can kayıpları, yaralanmalar ve maddi hasarlar oluşmuştur. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce kardeşlik hukukumuzun gereğini yerine getirmek amacıyla “Eğitimde Tek Yürek Programı” hazırlanmıştır.

Bu kapsamda okulumuza Şanlıurfa/Boztepe/Bozova İmam Hatip Ortaokulu ve Şanlıurfa/Boztepe/Argıncık İmam Hatip Ortaokulu kardeş okul olarak verilmiştir.

Biz de üzerimize düşen ne varsa yapmak adına kendileriyle görüşmek için Zoom üzerinden bir toplantı düzenledik.

07.04.2023 99

07-04-2023